C-Cinema

Herroepingsrecht

Koopovereenkomst herroepen

Als u als consument online-tickets heeft gekocht voor een gepubliceerd voorstelling of evenement bij C-Cinema of 'enige bioscoop', onderdeel van de C-Cinema BV, heeft u de mogelijkheid om uw koop online te annuleren tot 2 uur voordat de voorstelling of het evenementen plaats vindt zonder opgave van redenen. Dit wordt het herroepingsrecht genoemd. Uw aankoopbedrag (exclusief boeking-, reservering- of administratie-kosten) wordt omgezet naar een tegoed voucher dat 365 dagen geldig blijft.


Indien u de aankoop wilt annuleren minder dan 2 uur voor de aangekondigde voorstelling of evenement is dit alleen mogelijk aan de fysieke kassa van de C-Cinema locatie waarvoor u uw aankoop heeft gedaan en binnen de openingstijden van de kassa. In dit geval wordt er wederom een vouchercode aangemaakt welke een geldigheid heeft van 365 dagen. Kijk voor de openingstijden van de kassa op www.c-cinema.nl/bioscopen


Nadat het tijdstip dat de voorstelling of het evenement is aangekondigd of gecommuniceerd verstreken is, is het niet meer mogelijk om uw aankoop te annuleren of de aankoopwaarde te muteren naar een voucher-waarde. Ook kan er geen recht meer worden gedaan op de voorstelling, het evenement, of zit-plaats waarvoor de aankoop geldt nog voor enig andere voorstelling of evenement met de huidige aankoop.


Aankopen van cadeaubonnen, buffet artikelen en merchandising kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden en vallen buiten alle vormen van herroepingsrecht.


Indien u een aankoop heeft gedaan met een (C-Cinema) voucher uitgegeven door C-Cinema B.V. zal na het annuleren van de voorstelling de waarde of tikken weer worden terug gezet op de betreffende voucher met inachtnamen van de vouchergeldigheid zoals die bij uitgave reeds is voorzien. Uitgesloten bonnen/vouchers hiervan zijn de “Nationale bioscoopbon” of een door annulering/herroepingsrecht gegenereerde waarde voucher.


Toepassing

Het voucher tegoed heeft een waarde wat overeenkomt is met een geldwaarde. De voucherwaarde kunt u gebruiken als (gedeeltelijke)betaling van een voorstelling of evenementen gelang de waarde van de voorstelling of evenement. De voucher is te verzilveren; online of bij een C-Cinema fysieke kassa op de locatie waar de voorstelling of evenement zal plaats vinden. In dit geval dient u wederom de boekings-, reserveer- of administratie-kosten te voldoen. Het tegoed is niet om te zetten naar contanten, vouchers, bonnen of andere gelden. Het tegoed is niet langer houdbaar dan 365-dagen na aanmaak van de voucher. Hierna komt het tegoed te vervallen en kan er geen recht meer op worden gemaakt op het tegoed of enige geld waarde. Het tegoed mag in één of meerdere keren worden afgeschreven, doch zal de restwaarde geen nieuwe houdbaarheid verkrijgen en zal 365 dagen na het aanmaken van de voucher geldig blijven.


Vragen?

Kijk bij vragen over het herroepingsrecht op onze website onder het item support bij “veel gestelde vragen” of neem contact op via email met C-Cinema Support via de website www.c- cinema.nl/bioscopen → Kies locatie waarvoor u een aankoop heeft gedaan. Bij contact gegevens staat het support adres voor desbetreffende locatie.

Team c-cinema
  • Altijd de beste films
  • Kinderfeestjes op maat
  • Veilig online je tickets bestellen