Ladiesnight XL: Verliefd op Bali

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladiesnight-XL bij C-Cinema! Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje, en staat er een fotograaf klaar om een mooie foto te maken zodat je van deze avond nog lang kan nagenieten. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, beauty en lifestyle, en er worden prijzen verloot. Daarna bekijk je als een van de eersten een heerlijke nieuwe film en wordt je tijdens de film heerlijk in de watten gelegd met diverse hapjes. Na afloop ontvang je ook nog een leuke Goodiebag! Dat wil je niet missen!

De langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis met een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker en Soy Kroon.

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

Bekijk ook eens...

Onze andere evenementen en acties.