Kids Night: Bellinga's Pretpark op Stelten

Kom jij ook? Neem al je vrienden en vriendinnen mee op vrijdag 26 juli of vrijdag 16 augustus naar onze enige echte C-Cinema Kids Night met de film: Bellinga's Pretpark op Stelten Tijdens deze avond word je ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje, tijdens de film krijg je een lekker frietje....en als je weg gaat krijgen de kids een verrassing.

Na het enorme succes van hun eerste twee films zijn de Bellinga’s terug met een nieuw zomers avontuur vol vrolijke liedjes.
Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s alleen niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging.
Koop hier je tickets

€ 15,00

VOL=VOL

Team c-cinema
  • Altijd de beste films
  • Kinderfeestjes op maat
  • Veilig online je tickets bestellen